Search | Statistics | User Listing Forums


Forums supporting
reViSiT (http://revisit.info)
and MIVI (http://mivi.nashnet.co.uk)
nashNET Forums ->  reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Help & Support -> View Thread

You are logged in as a guest. ( logon | register )

activation fails in Sonar 7
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Help & SupportMessage format
 
jtruelson
Posted 2008-12-21 6:16 AM (#14431)
Subject: activation fails in Sonar 7


New user

Posts: 1

Email address and activation code display correctly in their fields, but red "x" appears to the right of the activation code field when "next" is clicked.
Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
chrisnash
Posted 2008-12-21 1:39 PM (#14432 - in reply to #14431)
Subject: RE: activation fails in Sonar 7



Developer

Posts: 746
50010010025
Location: England
Hi Joe,

Sorry to hear of your difficulties. I know others have managed to activate Sonar successfully. Here's a potentially-relevant excerpt from the FAQ:

"If you having problems with the activation code you have entered, you should make sure that you have entered the numbers 0 (zero), 1 (one) or 5 (five), rather than any similar looking letters (e.g. O, I, l, or S). If you still have trouble activating reViSiT, follow the instructions for seeking further assistance, and we will do our best to help."

But I assume, that you read that, and the further assistance sent you here. So, if you want to email your username/code to me (revisit [at] nashnet.co.uk), I'll happily take a closer look.

Best,
Chris
Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)