Search | Statistics | User Listing Forums


Forums supporting
reViSiT (http://revisit.info)
and MIVI (http://mivi.nashnet.co.uk)
nashNET Forums ->  reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Testing & Development -> View Thread

You are logged in as a guest. ( logon | register )

FlyTampa-Boston-Rebooted
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Testing & DevelopmentMessage format
 
JesseVoss
Posted 2018-05-16 5:13 AM (#17526)
Subject: FlyTampa-Boston-Rebooted


Member

Posts: 10

Hello,

Install seemed to go okay. Turned off the anti-virus and installed as admin. Totally default install.
Major elevation problems. My test aircraft (default 737) is buried with only the tail tip showing. Views are looking up at the jetways.
In the list of add-ons, KBOS is at the top of the list with the libraries second.
Am using Toposim for mesh (in scenery .cfg towards the bottom under any airports) and have my P3D configured as per the PDF manual. Have Megascenery and XCity Boston turned off.
How to troubleshoot?

Any help will be apprecited.
I didn't find the right solution from the Internet.

References:
http://www.flytampa.org/forum/viewtopic.php?p=59803&sid=38636707677b61bb6f6faee41a9c05c4
Motion graphics video animation studio

Thank you.

Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)