Search | Statistics | User Listing Forums


Forums supporting
reViSiT (http://revisit.info)
and MIVI (http://mivi.nashnet.co.uk)
nashNET Forums ->  reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Help & Support -> View Thread

You are logged in as a guest. ( logon | register )

FL Studio 8.0.2 and ReViSiT bug?
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> Help & SupportMessage format
 
lhb
Posted 2009-03-24 12:40 PM (#14620)
Subject: FL Studio 8.0.2 and ReViSiT bug?


New user

Posts: 2

Hi there, I just installed ReViSiT and trying to make it work together with FL Studio 8.0.2 but something weird happens. When a load a couple samples, the sound is very bad. Sounds a bit like bit crushed. Something like http://www.soundsnap.com/node/34873

However, if I render my project as a Ogg or mp3, is sounds normal.

Tried this on my desktop and laptop. Same results. Any ideas? Thanks!
Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
chrisnash
Posted 2009-03-24 2:39 PM (#14625 - in reply to #14620)
Subject: RE: FL Studio 8.0.2 and ReViSiT bug?



Developer

Posts: 746
50010010025
Location: England

Hi lhb,

It's not a bug in reViSiT, it's your host doing things in a strange way. Thankfully, there's a "Disable strangeness" option, which I've added to the new VST Host Tips and Workarounds thread.

'Hope this helps,
Chris

Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
lhb
Posted 2009-03-25 8:14 AM (#14631 - in reply to #14620)
Subject: Re: FL Studio 8.0.2 and ReViSiT bug?


New user

Posts: 2

Aaah yes.. works great now. Thanks!
Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)