Search | Statistics | User Listing Forums


Forums supporting
reViSiT (http://revisit.info)
and MIVI (http://mivi.nashnet.co.uk)
nashNET Forums ->  reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> General Discussion -> View Thread

You are logged in as a guest. ( logon | register )

problem with audio drag & drop
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   reViSiT - Tracking Software for VST hosts -> General DiscussionMessage format
 
crowek
Posted 2018-06-05 7:21 AM (#17535)
Subject: problem with audio drag & drop


New user

Posts: 4

Hello,

I recorded loops with the internal recorder as audio files and tried to drag them into the arranger of the DAW. I tried this with Studio One v3 and Reaper 5 - it does not work for me.With recorded midi files it works. I can drag them into the DAWs arranger windows and everything works fine. But with audio loops...nope.
Crawled through the manual and forums, google... but did not find any hint.Maybe someone can help me with this.I am using Strike 2.0.5 x64 with Windows 7 x64 as VST2 plugin. My DAWs are Studio One 3.0.2 and Reaper 5.0.

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?f=265&t=444748
3D Product Video Animation Services

Thank you

Bookmark and Share Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)